OostherheemDe organisatoren van het feest rond het 10-jarig bestaan van winkelcentrum Oosterheem heeft met pijn in het hart moeten laten weten dat het jubileum niet door gaat. De vergunningen voor dit lustrumfeest zijn niet op tijd binnen, zo laat de organisatie weten.

Het moest een groot feest worden om het 10-jarig bestaan van winkelcentrum Oosterheem te vieren. De organisatie had een uitgebreid programma samengesteld. Van 31 augustus tot 4 september zou het feest moeten zijn, maar de vergunningen krijgen zij niet op tijd binnen. Het besluit om het feest te verzetten valt de organisatie zwaar. Er stonden verschillende grote artiesten op het programma en activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, van oud-Hollandse kermis tot aan een koffieochtend met taart en nog veel meer.

Uitstel, geen afstel

logo 10 jaar winkelcentrum OosterheemVan afstel wil de organisatie niet weten en daarom is besloten dat het feest zal worden verzet naar het voorjaar van 2023. Dit geeft het winkelcentrum de tijd om het feest nog grootser neer te zetten. "We gaan 10 jaar Oosterheem dubbel en dwars vieren in 2023", zo laat de organisatie weten.
Voor dit najaar stond al een activiteitenprogramma klaar, los van het 10-jarig bestaan. Dit gaat wel gewoon door.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-