Eén van zomeractiviteiten van de Community tegen Eenzaamheid Zoetermeer zijn de boekenbabbels die zij organiseren in de bibliotheken: Oosterheem, Rokkeveen en het Forum. De laatste twee mogelijkheden om nog mee te doen zijn 16 en 23 augustus van 14:30-15:30 uur.

BoekenbabbelsBoek uit … wat jammer. Je geniet nog even na van dat geweldige boek en zou het iedereen willen aanraden. Wil je graag je leeservaringen delen of hoor je graag leestips van andere fervente lezers? In de vakantie maanden konden Zoetermeerders komen buurten over boeken in de bibliotheken Oosterheem, Rokkeveen en het Forum. Er worden er nog twee georganiseerd. 

Op 16 augustus kan men nog terecht  in de bibliotheek van Rokkeveen (Nathaliegang 81) en op 23 augustus is het alweer de laatste afsluitend keer in het Forum (Stadhuisplein 1). Onder het genot van een bakje koffie of een kopje thee gaat men lekker met elkaar in gesprek. Gewoon voor de gezelligheid, om inspiratie op te doen of anderen op een nieuw idee te brengen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-