IntratuinEen leeuw of een tijger aaien? Bij Intratuin Zoetermeer kan dat deze zomer zonder gevaar, want tot en met 21 augustus staan op 9 plekken in het tuincentrum ''net echte'' wilde dieren. Ze zijn levensgroot en bewegen ook nog: kinderen vinden het prachtig.

De kinderen wanen zich in een echte jungle, ze speuren rond en willen dolgraag met de dieren op de foto worden gezet. Naast de speurtocht kan er ook gratis geknutseld worden in de ‘kidsclub’ én er is zelfs een springkussen.

Op 20 en 21 augustus brengt Arachno Corner samen met zijn bijzondere én griezelige insecten een bezoek aan Intratuin Zoetermeer. Daarnaast is er een ruimte waar de kinderen zelf hun unieke, bijzonder, zeldzame of gewoon hartstikke lieve huisdier kunnen showen aan het publiek.

Als jij alles kunt vertellen over jouw meegebrachte huisdier, kun je een plekje reserveren en iedereen laten kennismaken met jouw liefste dier. Inschrijven is gratis en kan via www.intratuin.nl/workshops.

Je vindt de Dierentuinweken in de volgende Intratuinvestigingen; Zoetermeer, Zevenhuizen, Rhoon en Pijnacker. In elke vestiging staan andere dieren in de winkel en zijn er dus ook andere speurtochten. Hoe leuk is het om alle vestigingen te bezoeken en alle speurtochten af te werken? Naast diverse speurtochten en vele leuke activiteiten, is er ook een stempelactie. Haal in elke deelnemende winkel een stempel bij de servicebalie en lever de volle stempelkaart in bij één van de bovengenoemde vier vestigingen. Je maakt kans op mooie prijzen zoals entreekaarten voor bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn, Sea Life, Dino Experience, Pathé, Avifauna én vele andere.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-