PABDe hulpdiensten in Zoetermeer hebben het -ondanks de vakantieperiode- behoorlijk druk gehad afgelopen week. Op diverse dagen en plaatsen was de inzet van politie, ambulance en brandweer noodzakelijk.

Woensdag in de middag klapte een scooterrijder achterop een personenauto op de Kadelaan. De scooterrijder kwam hierbij hard ten val en raakte daardoor gewond. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Scooter én auto hebben schade opgelopen en de Kadelaan was vanaf de rotonde Werflaan enige tijd afgesloten voor verkeer.

Op donderdag was er brand in een schuurtje aan het Lichtgroen. Buurtbewoners zagen uitslaande vlammen en een flinke rookontwikkeling waarop de brandweer werd ingeseind en die snel ter plaatse was. Het vuur was snel onder controle, helaas was er geen redden meer aan voor het schuurtje, dat volledig is uitgebrand.

En ook op donderdag is een auto op de rotonde bij De Sniep (achter het Woonhart) rechtdoor gereden in plaats van er omheen te rijden. Het betrof een eenzijdig ongeval, voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, wel liep het straatmeubilair en het kunststuk op de rotonde de nodige schade op.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-