OLYMPUS DIGITAL CAMERANaar aanleiding van het debat in de gemeenteraad over sluiting van de geboortezorg, IC en de spoedeisende hulp van het LangeLand ziekenhuis hebben de SP en Zó! Zoetermeer de handen ineen geslagen en hebben een vragenlijst opgesteld.

Door het invullen van deze vragenlijst kunnen inwoners van Zoetermeer duidelijk maken wat de gevolgen voor hen zijn als voorzieningen van het LangeLand Ziekenhuis gaan sluiten. Deze verhalen worden gebundeld en zullen aangeboden worden aan de directeur van het LLZ. Ondertussen heeft het ziekenhuis de Spoedeisende Hulp al voor drie dagen per week gesloten gedurende de maanden augustus en september, volgens het ziekenhuis wordt dit veroorzaakt door een personeelstekort.

Door diverse Kamerleden zijn er Kamervragen gesteld over deze tijdelijke sluiting en is een bezorgde inwoner van Zoetermeer een petitie gestart. De vragenlijst zal door de SP en Zó! Zoetermeer gedeeld worden via hun sociale media.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-