PolitieDe politie ziet een verband tussen het fatale ongeluk op zaterdag in Lekkerkerk en de vondst van 2 lichamen aan het Kramerplan in Zoetermeer. Bij het ongeluk kwam een Zoetermeerder van in de zeventig om het leven.

De man was met zijn auto frontaal op een camperbusje gebotst op de N210. Naar aanleiding van dit ongeluk ging de politie zaterdagmiddag naar zijn huisadres aan het Kramerplan in Zoetermeer, waar ze stuitten op de 2 levenloze lichamen van een vrouw en een man. Volgens De Telegraaf gaat het om de vrouw en de zoon van de man die bij de botsing om het leven kwam.

"Waarschijnlijk ligt er een incident in de relationele sfeer ten grondslag aan het incident waarbij deze twee slachtoffers te betreuren zijn", aldus de politie.

Het is nog niet duidelijk wat er precies in de woning is gebeurd, er wordt rekening gehouden met diverse scenario's. De politie doet grondig onderzoek en roept eventuele getuigen op zich te melden. Ze wil graag spreken met mensen die iets gehoord of gezien hebben in en rond de betreffende woning, in de periode van vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus.

Ook burgemeester Michel Bezuijen van Zoetermeer steunt deze oproep. Op Twitter zegt hij: "Heftige gebeurtenis gisteren in een woning aan het Kramerplan. Het heeft begrijpelijk voor emoties in de buurt gezorgd. Ook ik ben geschrokken en wens iedereen sterkte. Het onderzoek is in volle gang. De politie spreekt graag met mensen die informatie hebben”.

Heeft u tips of informatie die van belang kunnen zijn bij het onderzoek, neemt u dan alstublieft contact op met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-