BrandweerEen hond heeft afgelopen dinsdagmiddag de gemoederen hoog doen oplopen en de brandweer aardig bezig weten te houden. De Golden Retriever nam een frisse duik in het water langs de Dunantstraat, omstanders dachten dat de hond niet meer op eigen kracht uit het water kon komen.

Omdat de hond al enige tijd aan het zwemmen was en er in geen velden of wegen een eigenaar viel te bespeuren, dacht men dat de hond in nood was en dreigde te verdrinken. Er is door omstanders geprobeerd de hond uit het water te krijgen, maar alle pogingen hiertoe mislukten. Uiteindelijk werd de brandweer te hulp geroepen.

Ook hier was de hond niet van onder de indruk, het dier leek het zowaar een leuk spelletje te vinden en had het duidelijk prima naar zijn zin in het koele water. Ondertussen was ook de eigenaresse van de hond gevonden, maar ook haar lukte het niet de hond te verleiden uit het water te komen. Eén van de brandweermannen besloot toen een waadpak aan te trekken en te water te gaan.

Daarop bedacht de hond dat het toch menens werd en besloot alsnog uit het water te komen. Nadat de brandweerman was schoongespoten, rukte de eenheid weer in en ging de hond met zijn eigenaresse naar huis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

 

-advertenties-

-goede doel-