Storytellers brengt op zaterdag 13 augustus bij Molen de Hoop in de Eerste Stationstraat drie keer de speciale voorstelling ‘De Magie van de Molen’. Het grappige verhaal van de molenaar, zijn vrouw en de vreemdeling die op bezoek komt, wordt verteld in een korte voorstelling.

zoeteherinneringen003Molenaar Piet is wel erg onder de indruk van Trijn wanneer ze vraagt of ze in de molen kan overnachten. De molenaarsvrouw en zijn knecht besluiten de molenaar een lesje te leren.

De huidige Molen De Hoop bestaat dit jaar 125 jaar. Om dit prachtige rijksmonument onder de aandacht van alle Zoetermeerders te houden, organiseert Stichting Molen De Hoop in dit jubileumjaar diverse activiteiten en evenementen waaronder deze voorstelling ’De Magie van de Molen’.

De voorstelling is voor de ingang van de molen. De Magie van de Molen duurt circa 20 minuten en is te zien om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. De toegang is gratis. Er staan bankjes om mogelijk even te zitten.

De gezellige molenwinkel is zoals elke zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-