FoodDance 2022 1De eerste editie van het Food & Dance Party op het Nicolaasplein ging zaterdag 23 juli onder tropische temperatuur en met Caribische muziek van start. Een DJ bracht er al gauw sfeer in. Nog vele artiesten zouden in de loop van de dag en avond volgen waarbij alle muziekgenres waren vertegenwoordigd.

 

FoodDance_2022-9.jpgDe ongeveer 1500 toeschouwers (verspreid over de gehele dag) konden genieten van Nederlandstalig tot Tech-house. Op het podium werd regelmatig van act gewisseld. Het festival bood in de middag een opFoodDance 2022 2en podium aan voor jong talent. Een aantal jongeren maakte hiervan gebruik.

Ook aan de innerlijke mens was gedacht en er was een ruim aanbod van foodtrucks en biertentjes aanwezig. Een tiental foodtruckers gaven in de middag acte de présence met een uiteenlopend assortiment. Toeschouwer konden tijdens de soms opzwepende muziek genieten van bijvoorbeeld een Pokébol Spicy Tuna of Zalm van Food 80/20 of een blond ROEM-biertje van de lokale Zoetermeerse Brouwerij.  

In de avonduren concentreerde het publiek zich voornamelijk rond het muziekpodium. 

 FoodDance 2022 4  FoodDance_2022-10.jpg
 FoodDance_2022-5_copy_copy.jpg FoodDance 2022 11

  

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-