Boekenmarkt Puur Lief Fotografie 9Buurttuin de Zoete aarde organiseert op zaterdag 23 juli de eerste editie van de boekenmarkt. Verschillende kraampjes en kleedjes verkopen nieuwe en tweedehandsboeken. De kraampjes staan verdeeld over de tuin waar die dag een knutselactiviteit en muziek ook aanwezig zijn.

Het idee voor een boekenmarkt werd zo positief ontvangen dat de Zoete aarde besloot de markt ook daadwerkelijk te organiseren. Na een oproepje op social media liepen de aanvragen voor een plek snel binnen. Het resultaat is een tuin vol kleedjes en tien kraampjes met een divers aanbod van lees- en prentenboeken.

Naast de boekenverkoop is er ook een knutselactiviteit aan de knutseltafel in de tuin, geheel in het boeken thema. Daarnaast klinken er prachtige klanken van de snaren uit de harp van de 10-jarige Suus. Bovendien staan de mensen uit de gastvrij-groep van Buurttuin Zoete Aarde voor je klaar op het terras bij de kas met soep, thee, koffie en limonade. Een mooie gelegenheid om ook producten, groenten en fruit  van de Zoete aarde te kopen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-