agent en politielintIn het Westerpark is dinsdagavond 19 juli een overleden persoon aangetroffen door voorbijgangers. De politie heeft een gedeelte van het park afgesloten voor onderzoek. De Forensische Opsporingsdienst deed in witte pakken onderzoek.

Op dinsdagavond, rond 21.00 uur, vonden voorbijgangers een liggend persoon in het Westerpark aan de Heuvelweg. Deze persoon bleek overleden te zijn, waarop direct de politie werd gebeld. 

Bij aankomst van de politie werd direct het gebied rond de overleden persoon afgezet. De calamiteitenunit van de politie heeft een witte tent opgezet. De Forensisch Opsporingsdienst is direct een onderzoek gestart in de omgeving. Mannen met witte pakken doorzochten het groen rond de overleden persoon.

De politie heeft niet naar buiten gebracht of het hier gaat om een misdrijf of natuurlijke doodsoorzaak. Ook is er nog niets bekend gemaakt over de overleden persoon.

Bron: regio15

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-