Samen schoon is gewoon in de zomervakantie in Buytenwegh fotograaf Stichting PiëzoHoe mooi zou Zoetermeer zijn zonder zwerfafval. Zwerfafval maakt een rommelige indruk, is slecht voor de gezondheid en het milieu. Door afval niet meer op straat weg te gooien, zorgen wij samen voor een schonere stad. Stichting Piëzo start daarom deze zomervakantie een zwerfvuilopruimactie voor kinderen uit de wijk Buytenwegh.

Kinderen van 6-12 jaar uit de wijk Buytenwegh zijn in de zomervakantie elke woensdagmiddag van 12:30 tot 14:30 uur van harte welkom aan de César Franckrode 64. Na drinken en wat lekkers gaan de kinderen aan de slag om zwerfafval op te ruimen in de wijk. Dit doen ze met de zwerfvuilpakkers.

Samen schoon is Gewoon fotograaf Stichting Piëzo     

Zo zorgen zij er met elkaar voor dat afval niet in de natuur terecht komt en de straten netjes blijven. Na het opruimen is er tijd om samen nog een leuk spelletje te doen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Milou van Loenen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 079-8887474.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-