Feestelijke afsluiting ouderkamer NOOZ
Bij NOOZ (Nieuwkomersvoorziening Opvang en Onderwijs Zoetermeer) spelen de ouders een belangrijke rol. Zo zijn ouders, samen met vrijwilligers van Piëzo, betrokken bij het vormgeven en uitvoeren van de technische en creatieve lessen en heeft de school ook een ouderkamer.

De Nieuwkomersvoorziening Opvang en Onderwijs Zoetermeer (NOOZ) aan het Schansbos in Meerzicht is de nieuwe locatie waar alle Oekraïense kinderen die gevlucht zijn uit hun land les krijgen.
In de ouderkamer van de school krijgen de ouders informatie over het onderwijs aan hun kind en over organisaties en mogelijkheden binnen hun nieuwe stad. Ook wordt aandacht besteed aan hun eigen ontwikkeling, onder andere door middel van taallessen en lessen burgerschap. De laatste bijeenkomst voor de zomervakantie werd feestelijk afgesloten. Ouders en kinderen versierden samen cupcakes, waarna de kinderen nog een toneelvoorstelling verzorgden voor hun ouders.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-