60X40 2653 COPYRIGHT FOTOFLEX.NL 29062022 2
Noortje van Zanten, manager Vrije Tijd van Zoetermeer, reikte woensdagmorgen 29 juni de 23ste editie van het SpeelmeerPaspoort uit aan de leerlingen van groep 8 van Kindcentrum De Entree.

Deze klas van De Entree heeft de Schoolverlaters Cup gewonnen en won als prijs een sportieve ochtend bij FunZone Zoetermeer met lasergamen, glowgolf en jumpen in Bounce Valley.

Het SpeelmeerPaspoort staat ook deze zomer weer vol met leuke activiteiten. Er staan maar liefst 130 Speelmeerbonnen in, met aanbiedingen voor muziek maken, sporten, knutselen, naar een pretpark, museum of de natuur in. Voor elk kind en elke portemonnee is er deze zomer wat leuks te doen in de stad. Zo hoeft niemand zich te vervelen en blijft de vakantie leuk tot de laatste dag met de spetterende slotweek in sportcentrum De Veur.

 ALL RIGHTS RESERVED.DUPLICATION AND COMMERCIAL EXPLOITATION IN ANY FORM OR WAY FORBIDDEN UNLESS THERE IS WRITTEN PERMISSION BY THE AUTHOR: FOTOFLEX.NL - THE NETHERLANDS  ALL RIGHTS RESERVED.DUPLICATION AND COMMERCIAL EXPLOITATION IN ANY FORM OR WAY FORBIDDEN UNLESS THERE IS WRITTEN PERMISSION BY THE AUTHOR: FOTOFLEX.NL - THE NETHERLANDSDe komende dagen zullen alle kinderen op de basisscholen het SpeelmeerPaspoort krijgen van hun juf of meester. Geen SpeelmeerPaspoort ontvangen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

foto: Fotoflex

-advertenties-

-goede doel-