OLYMPUS DIGITAL CAMERAHeeft u ze nog: de mondkapjes, of zijn ze allemaal de deur uit gedaan? Het LangeLand Ziekenhuis scherpt haar beleid aan voor het dragen van een mondkapje bij een bezoek, nu het aantal coronabesmettingen landelijk weer stijgt.

Sinds deze week zijn de mondkapjes weer verplicht en wordt iedereen  (boven de 12 jaar) verzocht bij een bezoek aan een verpleegafdeling of de intensive care/hartbewaking  (IC/CCU) om een mondneusmasker te dragen. Ook de medewerkers  van Het LangeLand Ziekenhuis dragen een mondneusmasker op bovengenoemde afdelingen en wanneer het houden van 1,5 meter afstand niet mogelijk is.

Er worden geen risico’s genomen in Het LangeLand. Omwille van de veiligheid van de medewerkers en patiënten is het noodzakelijk om de coronamaatregelen in het LangeLand Ziekenhuis aan te scherpen. Ook andere maatregelen zoals het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar blijven van kracht. 

Wie het mondkapje is vergeten kan er één van het ziekenhuis krijgen, ze worden voorlopig gratis uitgedeeld.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-