20220624 32467Elk jaar reikt de jury van de Zoetermeerse Avondvierdaagse een wisselbokaal uit voor de school die het meest opviel en de gezelligste school van het wandelevenement genoemd mag worden. Dit jaar viel de keus op de Springplank in Seghwaert.

Jos van Uden en Astrid Vuijk van de organisatie achter de Zoetermeerse Avondvierdaagse verrasten de kinderen op school met de grote wisselbeker. Jos: “De school mag de grote wisselbeker één jaar houden, dan gaat die weer naar de volgende school. Maar daarom geven we twee bekers: de kleinere mag altijd op school blijven. De Springplank viel bij de jury op door hun enthousiasme, spontaniteit en nette gedrag onderweg. Er werden in de groep veel liedjes gezongen en de kinderen zorgden ervoor geen afval achter te laten.”

 20220624 32457  20220624 32458



Dat de school dit jaar opviel door hun gezelligheid is niet heel raar, voor de Avondvierdaagse was zelfs een ‘Chef Sfeer’ aangesteld. Michael, ouder van leerlingen op de school, liep alle dagen mee met boxen voor de muziek, een vlag en grote cape. Michael: “Ons favoriete lied was het bekende ‘Naar links, naar rechts’ van Snollebollekes. De hele groep liep dan ook zwalkend van links naar rechts over de stoep! Dat houdt de sfeer er goed in”.

Ook na de uitreiking van de bekers werd het lijflied van de school voor de Avondvierdaagse weer ingezet en sprongen en zongen alle kinderen vrolijk mee.

 20220624 32465  20220624 32472

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-