live opt terrasDeze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, dat grotendeels akoestisch is.

Het programma is zeer gevarieerd. Op zondag 28 augustus verzorgen Johnny Bruce Muller en It T@kes 2 het optreden van JJ’s Sunday Afternoon. Aanvang is 15.00 uur.

Johnny Bruce Muller

Johnny Bruce Muller is singer-songwriter en gitarist, Johnny neemt de luisteraar mee met zijn catchy gitaarriffs en verhalende teksten. Al eerder was Johnny te zien in het Paardcafé, Paradiso Café, De Buurt en tijdens het Picknick Festival in van Der Werfpark.

De single ‘Don’t Spill Out The Words’ is nu te beluisteren op Spotify.

 

It T@kes 2

It takes 2 01 150x150Het akoestisch duo it t@kes 2 staat garant voor een onvergetelijke gelegenheid met live muziek en entertainment die met vrolijkheid wordt verzorgd. Door contact te maken met de gasten weet it t@kes 2 een fantastische en sfeervolle gelegenheid van het evenement te maken.

Linda en Marella hebben beide warme, indrukwekkende zangstemmen die elkaar prachtig aanvullen in combinatie met verfrissend [bas]gitaarspel, sfeervolle kazoo, bijpassende voetpercussie en soms opgevrolijkt met een anekdote.

Het repertoire dat gespeeld wordt zijn songs die lekker in het gehoor liggen, waarbij geput wordt uit tophits van; Adéle, The pointersisters, Blondie, Nancy Sinatra, Amy Winehouse, Cyndi Lauper, Tiner Turner, Melisa Etheridge tot Toontje Lager.

Meer informatie over de middagen is te vinden op de www.jjmusichouse.nl 

Datum: zondag 28 aug 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-