Rianne Brouwers Fotograaf Michiel LangbroekOp 1 juli start Rianne Brouwers als nieuwe directeur van CKC & partners. Zij neemt het stokje over van Han Eygenraam, die sinds 1 oktober 2021 waarnemend directeur is. Samen met Natan Heikens, artistiek leider, vormt zij vanaf 1 juli de directie van CKC & partners.

Rianne Brouwers is de afgelopen zes jaar directeur geweest van Hoogt on Tour | Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht, waar ze de organisatie door roerige tijden heeft geleid. Daarvoor heeft ze gewerkt in de bibliotheeksector en brede ervaring opgedaan in het ontwikkelen van cultuurbeleid. Ze laat zich omschrijven als een betrokken leider met veel aandacht voor de organisatie en voor de mensen. Ook in haar vrije tijd zet ze zich in voor een fijnere samenleving, onder andere als voorzitter van Critical Mass in Utrecht en van de Adviescommissie Cultuur van de provincie Overijssel.

Rianne Brouwers: “Creativiteit en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk voor iedereen en met meer empathie en innovatie maken we de wereld mooier. Dat is waar CKC & partners voor staat en waar ik me met liefde voor inzet. Ik ontleen inspiratie en ontspanning aan muziek, dans, beeldende kunst en theater en wens dat iedere Zoetermeerder toe. Daar ga ik hard mijn best voor doen.”

Fotograaf: Michiel Langbroek

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-