MuziekgalaclickHet Erasmus College, de oudste middelbare school van Zoetermeer, bestaat 52 jaar en viert dit jaar, uitgesteld vanwege corona, haar 50 jarig jubileum. In oktober zal er een groots opgezette feestweek worden georganiseerd, maar volgende week trapt het Erasmus College al af met Het Groot Muziek Gala.

Sinds het Lustrum van 2010 is het Muziek Gala een hooggewaardeerde traditie. Ruim 150 oud-leerlingen, die veelal op hun gebied professioneel zijn geworden, komen maandag 27 juni bij elkaar op hun oude schooltje om een spetterend concert uit te voeren. We hebben het dan over 50 orkestmuzikanten, 30 popmuzikanten, 40 koor- en solovocalisten, 10 danseressen, licht, geluid, video en stage-specialisten, allemaal werkzaam in professionele producties.

muziekgala

Er worden twee voorstellingen door de oud-Erasmianen gegeven, waaronder zich ook nationale sterren bevinden zoals René van Kooten, Gitty Pregers en Gaia Aikman. Dat wordt 2 X 5 kwartier keihard knallen om 19.00 uur en om 21.00 uur met epische nummers van Pink Floyd, Harry Styles, Direct, Aerosmith, Prince, Adèle, Aretha Franklin en zelfs Armin van Buren, maar ook enkele musical klassiekers uit Aida en The Greatest Showman komen voorbij. De show wordt voorzien van indrukwekkende videoprojecties (18 meter breed) en lichteffecten. Na afloop is er de mogelijkheid om nog na te praten met veel van de artiesten.
Er zijn nog kaarten, voor info en kaarten: https://www.erasmuscollege.nl/activiteit/muziekgala-lustrum
Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-