Twee jaar heeft het culinaire evenement waar Zoetermeer zo bekend om staat niet door kunnen gaan, gelukkig komt daar dit jaar verandering in. Op 1, 2 en 3 juli 2022 stroomt de Markt weer vol met bezoekers die zin hebben in een ontdekkingsreis langs vele Zoetermeerse restaurants en horecapartners.

Netwerk Zoetermeer organiseert al ruim 20 jaar het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer en de organisatie is dan ook erg blij dat het dit jaar eindelijk weer door kan gaan. Ruud Steggerda, directeur van de netwerk- en evenementenorganisatie: ‘’Horeca-partners, festivalpartners, artiesten, iedereen staat in de startblokken om er dit jaar weer één groot culinair en muzikaal feest van te maken. Ik ben ongelofelijk blij met de ambitie van de deelnemers en festivalpartners, die zonder uitzondering er dit jaar weer volledig voor willen gaan.” 

Mensen op een terras Zoetermeer culinairBeproefd concept

Het concept van Bodega Norton Culinair Zoetermeer is beproefd en blijft onveranderd. Op vrijdag, zaterdag en zondag openen de deelnemende restaurants een paviljoen op de Markt en daarmee ontstaat het grootste culinaire pop-up terras van de regio. Drie dagen lang kunnen bezoekers proeven van gerechten en wijnen bij verschillende restaurants, die zich dit weekend van hun beste kant laten zien. Ondanks corona en dankzij steun van de gemeente zijn alle paviljoens weer bezet, met zowel oude bekende als met nieuwe restaurants. De bewoners en bezoekers van de stad kunnen dan ook deze editie nieuwe restaurants ontdekken én gezellig langsgaan bij de vertrouwde favorieten. Binnenkort worden de deelnemende restaurants bekend gemaakt!

Live muziek

Net zoals in 2019 zal er een muzikaal programma worden verzorgd op het podium op het festivalterrein. Het programma is lekker gevarieerd, afgestemd op jong en oud én op de verschillende momenten van de dag. Houd de website en de sociale mediakanalen in de gaten, binnenkort wordt ook het podiumprogramma bekend gemaakt.

Culinair Zoetermeer 2022 

Entree: gratis 
Openingstijden:
Vrijdag 1 juli: 16.30-24.00 uur
Zaterdag 2 juli: 13.00-24.00 uur
Zondag 2 juli: 13.00-23.00 uur

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-