sponsorloop paulusschoolOp woensdag 22 juni zal het zweten zijn voor de kinderen van De Paulusschool aan de dr. J.W. Paltelaan in wijk Dorp. Op deze tweede zomerdag lopen de leerlingen van groep 1 t/m 8 zoveel mogelijk rondjes om de school heen, onder aanmoediging van ouders, schoolpersoneel en andere belangstellenden.


Nadat er in het voorjaar een loterij is geweest voor de vluchtelingen uit Oekraïne, zal de opbrengst voor de sponsorloop ten goede komen aan het nieuwe groene schoolplein van de Paulusschool.
De leerlingen van de school en de leerlingenraad zijn betrokken bij de nieuwe ontwikkelingen om het plein groener en aantrekkelijker te maken. Naast een avontuurlijke en inspirerende speelomgeving is een groene schoolomgeving ook belangrijk voor het klimaat. Het helpt bij het vergroten van biodiversiteit en het verminderen van wateroverlast. Het vergroenen en vernieuwen kost veel geld. Naast het eigen budget en subsidies, haalt de school daarom geld op met de sponsorloop op 22 juni. De hoop is dat de aanleg van het nieuwe schoolplein start in de zomervakantie.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-