IMG 2034

Bewoners van Meerzicht konden afgelopen woensdagmiddag feesten bij het buurtfeest voor buurtbewoners in Meerzicht. Met veel deelnemende partijen en de gemeente werd dit een heus festijn voor jong en oud, met activiteiten, versnaperingen en informatiekraampjes.

Na de Vrouwenhuiswaard vorige maand, was het nu feest in de Bossenbuurt bij de Regenboogschool. Vele organisaties zoals: Wijck, Ikros speelgoedbank, het Buitenbeest, Palet welzijn, Buurtwerk, gemeente Zoetermeer etc bundelden hun krachten en met het mooie weer werd het een feestelijk samenzijn voor jong en oud met veel activiteiten waar gratis aan deelgenomen kon worden.
Er waren hapjes en drankjes, informatie kraampjes schminken, muziek, springkussen, aquabubble, knutsels en zelfs een workshop Djembé.

 IMG 2026  IMG 2044

 

De deelnemende organisaties en de gemeente Zoetermeer vinden dat het na de lange corona periode tijd is om de mensen in hun eigen woon- en leefomgeving weer met elkaar te contacten en verbinden. Velen zijn door eenzaamheid of andere gevolgen van corona maatregels het contact met hun buren en vrienden kwijtgeraakt en met deze evenementjes vinden alle betrokken partijen dit een mooi moment om met elkaar gezellig in gesprek te gaan, je te laten informeren en een gezellig hapje of drankje te doen terwijl de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven met alle leuke activiteiten.

Tekst en foto's, Marja de Laaf 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-