politie uniform 2Dinsdagavond heeft de politie twee verdachten aangehouden na het schietincident op het Van Doornenplantsoen in Palenstein. Een 17-jarige en een 18-jarige man uit Den Haag werden gearresteerd, zo meldt de politie.


Bij het schietincident dinsdagmiddag 31 mei raakte een 17-jarige jongen uit Delft gewond. Hij kwam op eigen gelegenheid in het ziekenhuis en is daar met spoed behandeld. Het schietincident gebeurde rond 16:30 uur op het parkeerterrein bij een school. Aan het Van Doornenplantsoen zijn drie scholengemeenschappen gevestigd, het Erasmus College, Mbo Rijnland en het Beroepscollege.
Rechercheurs en forensisch specialisten doen uitgebreid onderzoek op het parkeerterrein op het Van Doornenplantsoen en bij het ziekenhuis.

 

Twee verdachten aangehouden

Getuigen vertelden dat er direct na het incident meerdere jongens wegrenden in de richting van de Vaartdreef. Later op de dag konden twee verdachten worden aangehouden, een 17-jarige en 18-jarige man uit Den Haag.

 

Getuigen gezocht

De recherche is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van het schietincident. Heeft u iets gezien van dit incident, of heeft u camerabeelden of andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Meldt u dit dan alstublieft via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Lees ook: Gewonde-bij-schietpartij-van-Doornenplantsoen

-advertenties-

-goede doel-