download copy copyOp 18 juni organiseren Dominique van yoga jij natuurlijk en Manon van Liefdevol yoga  gezamenlijk een gratis evenement. Dit vanwege de  internationale yogadag op 21 juni. Tijdens het event willen de dames je kennis laten maken met de 5 soorten van yoga zodat je kunt voelen welke yoga soort bij jou past.

De dag, die plaatsvindt op de Eigen Wij aan de Voorweg, begint met een kop thee waarna de lessen beginnen. Afwisselend gegeven door Dominique en Manon, zowel binnen als buiten. Tussen de lessen in is er een pauze moment ingelast. Het laatste half uur staat in het teken van zeer zachte yoga houdingen waarbij Manon de mensen voorziet van de ontspannende klanken van de klankschaal.

Met deze dag willen Manon en Dominique inzichtelijk maken dat yoga voor iedereen toegankelijk is. Het draait niet om het slanke, lenige lichaam wat je in allerlei bochten kunt wringen, maar dat je al luisterend naar je eigen lichaam kunt voelen en verbinden met jezelf en jouw adem. Spanning en stress kun je dan loslaten om ruimte te maken voor rust en ontspanning in lichaam en geest. 

Dominique: “Wij geven vanuit passie deze lessen en vinden dat yoga voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij willen mensen laten ervaren dat yoga je niet alleen soepeler en sterker maakt, maar dat je er ook een weldadig, rustgevend gevoel aan overhoudt. De Amerikaanse neurobioloog en psychiater Murali Doraiswamy zei niets voor niets 'Het is dat yoga zich niet in potjes laat proppen, anders zou het wereldwijd het best verkochte medicijn zijn.' En daar sluiten Manon en ik ons helemaal bij aan.”

 

Programma:

14-15-15.00  Restorative Yoga met Manon (binnen)

14-15-15.00  Elementen Yoga met Dominique (buiten)

15.15-16.00  Hatha yoga met Manon (buiten)

15.15-16.00  Yoga Soft Flow met Dominique (binnen)

16.15-17.00  Yoga met Klankbad Dominique en Manon

Kosten: gratis

Aanmelden kan via deze link: https://www.momoyoga.com/liefdevol-yoga/?date=2022-06-13  of door een van de dames een mail te sturen. Wil je meer over Manon en Dominique weten? Ze zijn te vinden op socialmedia of bekijk onderstaande websites: Manon: www.liefdevolyoga.nl en Dominique: www.yogajijnatuurlijk.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-