Mimou en AleksandraWoensdag 25 mei zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk worden gegeven door Mimou Todo (klavecimbel) en Aleksandra Kwiatkowska (viool). Op het programma dat zijn gaan spelen in Zoetermeer staan werken van o.a. Bassano, Sweelinck, Frescobaldi en Schmelzer.

Mimou Todo studeerde cembalo aan de Hochschule für Musik in Nürnberg en fortepiano en klavecimbel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij maakt deel uit van het Ensemble Marais, dat vorig jaar in november in de Oude Kerk in Zoetermeer speelde tijdens het Festival Klassiek Zoetermeer.
Aleksandra Kwiatkowska is een Poolse violiste, gevestigd in Nederland. In 2015 rondde ze haar moderne vioolstudie af aan de Fryderyk Chopin University of Music in Warschau. In 2021 behaalde zij haar master in barokvioolstudies met onderscheiding voor het kunstenaarschap aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als vioolsolist en kamermusicus nam Aleksandra deel aan vele concerten en festivals in Europa, Indonesië en de VS.

 

Woensdag 25 mei, aanvang concert 12.45 uur. Het concert duurt ongeveer een half uur. De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk.
Locatie: Oude Kerk, Dorpstraat 59

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-