Katelijne van Otterloo jazz singer

Op zondagmiddag 5 juni zal het Katelijne van Otterloo Jazz Kwartet optreden in het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer. Dit is tevens het laatste concert in deze Fascinating Jazz-serie van dit seizoen.

Aanvankelijk stond dit kwartet gepland om afgelopen januari het nieuwjaarsconcert te verzorgen, echter door de Covid 19 lockdown kon dit niet doorgaan. Ook een poging om een en ander naar februari door te schuiven, kon niet worden gerealiseerd.

Bas van Otterloo, basgitaar (zoon van de vermaarde Rogier) en zijn echtgenote, vocaliste Katelijne, zullen samen met gitarist Wolf Martini en drummer Arno van Nieuwenhuize garant staan voor een lekker swingend en luchtig jazzconcert. Zoals altijd begint het concert om 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt ā‚¬ 15,00 p.p.

U kunt uw stoel(en) reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 079 3316177 (b.g.g. graag inspreken).

Foto: Katelijne van Otterloo

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-