speelgoed babysAls ouder met geldzorgen kun je het gevoel hebben dat je tekortschiet naar je kind. Het lukt niet om leuk speelgoed te geven aan je kind, omdat dat dit te duur is. Speelgoedbank Ikros en het Meerpunt zijn ervoor om de kinderen te helpen.

Iedere laatste dinsdag van de maand, van 9.00 – 10.30 uur zijn Speelgoedbank Ikros en het Meerpunt in het Wijklab in Seghwaert. De eerstvolgende speelgoedochtend is op dinsdag 31 mei. Bij Ikros kan ieder kind van 0 - 13 jaar met een Zoetermeerpas of MeVe pas iedere maand gratis speelgoed komen uitzoeken. Ouders kunnen hun kind(eren) inschrijven om speelgoed uit te zoeken. Opa en oma kunnen zich inschrijven om hun kleinkind(eren) te verwennen. Na inschrijving kan er ter plekke speelgoed uitgezocht worden of later op de locatie van Speelgoedbank Ikros in Meerzicht.

Het Meerpunt is er om je vragen of zorgen mee te delen. Misschien vraag je je wel af wat je met jouw kind(eren) kan doen in de zomervakantie? Of voel je je als ouder onzeker en maak je je zorgen om je gezin? De medewerkers van het Meerpunt luisteren en denken met je mee. Zij kunnen ook ouders op weg helpen naar de juiste hulp.


Kom op dinsdagochtend 31 mei tussen 9.00-10.30 uur een kijkje nemen bij het Wijklab Seghwaert, in het gebouw van buurtvereniging ’t Weideveld (Koeienweide 2, Zoetermeer).

-advertenties-

-goede doel-