Schermafbeelding 2022 05 10 om 12.11.26Op 14 en 15 mei smelten kunst en cultuur van alle generaties en disciplines samen tot één geheel tijdens de multidisciplinaire voorstelling ‘Erf de ogen’.  In dit unieke stuk brengen diverse docenten en meer dan 50 cursisten van CKC & partners hun passie voor kunst en cultuur samen.

In de voorstelling zie je hoe harpen, jonge ballerina’s, een kleine bigband, een klassiek koor, theater en nieuwe technologieën samen één geheel vormen. De tekst ‘Kom terug’ van Spinvis sprak alle generaties aan en vormt daarom de leidraad voor dit stuk. Aan de hand van dit nummer stelde Ellen Bavinck de voorstelling samen en schreef het script. Een voorstelling met een unieke dynamiek die kenmerkend is voor de sfeer in het Centrum voor Kunst en Cultuur. 'Zoveel creatief talent onder één dak, daar komen alleen maar prachtige dingen van!'

Alle docenten en cursisten hopen dat de voorstelling een ware beleving is en ruimte biedt voor associëren en interpreteren. De unieke voorstelling wordt volledig geschreven en gespeeld door docenten en cursisten van CKC & partners.

Zaterdag 14 mei 20.00 uur | zondag 15 mei 15.00 uur | € 6,-
Meer informatie: www.ckc-zoetermeer.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-