Blues festivalHet Zoetermeer Blues Festival is weer terug met dit 3-daagse muziek-evenement vol sfeer en muziek. Een flinke dosis veelzijdig live entertainment op meerdere podia en bij horeca gelegenheden in het centrum van Zoetermeer in alweer de 28ste editie van dit jaarlijkse populaire festival.

Dit jaar staan er maar liefst 28 bands op het programma. Zij zullen optreden op diverse locaties in en rond het centrum van Zoetermeer. Op vrijdag 3 juni speelt het evenement zich in de avond af binnen meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Leidsewallen en in het Stadshart. Tijdens deze ‘Pub tour’ (kroegentocht) zullen vele grootse top-bands te zien en te horen zijn. Zo speelt Rough ‘n Tumble in Café Hovestein en zal Painted Blues van zich laten horen bij Trattoria Di Niente terwijl op hetzelfde moment ook geluisterd kan worden naar Men in Blues bij Queen of Hearts op het Stadhuisplein.

Op zaterdag 4 juni kan het publiek van 13:00 tot 23:50 genieten van meerdere spectaculaire live-acts op twee grote podia op het Nicolaasplein, waar afwisselend gespeeld zal worden. Naast de traditionele bluesbands, zijn in deze editie ook een bekende tribute-band, de Muddy Waters tribute band, en een mega-party-band opgenomen. Later op de avond zijn er ook nog enkele afterparties tot in de late uurtjes. Het programma wordt afgesloten met Detonics en Vuig.

Op zondag 5 juni is er van 13:00 tot 20:00 op het Nicolaasplein het ‘Local Heroes’ podium in samenwerking met CKC & partners en professioneel talent. Voor dit spektakel zijn diverse topbands uit Zoetermeer en omstreken geboekt. Daarbij is er ook ruimte gemaakt voor aanstormend talent.
Uiteraard is er een gezellig terras met food en drinks. En het hele evenement is gratis toegankelijk.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-