Twee stichtingen die zich inzetten voor de medemens met vrijwilligers, slaan de handen ineen om Zoetermeerders te laten ervaren wat vrijwilligerswerk kan inhouden. Jong Perspectief en Humanitas nodigen jou uit om te komen proeven en ervaren.

2022 5 02 Foto Proef en ervaar"Veel mensen weten niet hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen", zegt Diane Huurman van Jong Perspectief. Een sportief type zou perfect een maatje kunnen worden van een kind of jongere. Voor een zorgzame vrijwilliger is het erg lonend om een moeder met adviezen te helpen bij het opvoeden van haar kinderen. Er is vrijwilligers werk in alle soorten en maten en alleen door te komen proeven en ervaren leer je wat het beste bij jou past."
Hiervoor is op 19 mei de 'Proef en ervaar' avond vanaf 19.30 in Café Max (Bibliotheek).

Aanmelden is wel verplicht i.v.m. de catering, dit kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
bellen kan ook: 06-18774681. 

 

Foto: Diana Huurman (Jong Perspectief) en Nina Koper (Humanitas)

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-