Zoetermeer is vanaf Koningsdag een nieuwe indoorattractie rijker: Bounce Valley. Dit luchtkussenpark  vol met obstakels, hindernissen en competitieve elementen van bijna 1000 vierkante meter is de  eerste in de regio Zoetermeer. 

Bounce Valley ZoetermeerEen airpark is een groot aaneengesloten luchtkussen waarop je vrij kunt rondspringen (bouncen) of  gebruik kunt maken van alle spelelementen die het airpark rijk is. Woordvoerder Micha Reij: “Eigenlijk  is dit gewoon het luchtkussen van je dromen. Er zijn spectaculaire attracties en elementen te vinden,  zoals de Wipe Out, Last Man Standing en Pillow Bash.” Elke vestiging heeft een uniek element in het  luchtkussen zitten. “In Zoetermeer is dat de erg spectaculaire Jump Tower. Daar is de grote vraag of je  over het randje durft te stappen, waarna je een stuk lager in onze zachte airbag landt”, aldus Micha  Reij.  

Speeltuin voor volwassenen  

Volgens eigen zeggen is Bounce Valley Zoetermeer voor alle leeftijden. Niet alleen kinderen zijn van  harte welkom om langs te komen of hun feestje te vieren, ook volwassenen zijn welkom voor  bijvoorbeeld een team- of vriendenuitje. “Zeker de competitieve elementen zullen erg in de smaak  vallen bij volwassenen. Bovendien kunnen ouders bij ons ook gewoon meedoen met de kinderen,  waardoor je niet passief hoeft toe te kijken. Ben je minimaal 15 jaar, dan kun je ook op vrijdagavond  en zaterdagavond komen bouncen. Dat moment is dus ook ideaal voor volwassenen,” aldus het  airpark. 

Alles onder één dak 

Het airpark zit in het pand aan de Voorweg 107, waar veel inwoners van Zoetermeer vroeger nog  zwemles hebben gehad. Tegenwoordig is er Funzone, waar indoor speelparadijs Avontura ook onder  valt, gevestigd. “Omdat ze in hetzelfde pand zitten is het mogelijk om je uren lang te vermaken onder  één dak, zeker nu er ook een Laserkart, Glow & Golf en Lasergame zijn toegevoegd”, aldus Micha Reij.  Het pand is goed bereikbaar per auto, fiets en OV (sneltramstation Voorweg Hoog of Voorweg Laag).  Reserveren kan op de website van Bounce Valley: www.bouncevalley.nl.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-