htm ticketIn de aankomende meivakantie reizen kinderen van 4 tot en met 12 jaar voor het symbolische bedrag van één cent de hele dag met tram en bus in de Haagse regio. Ook in de Zoetermeerse RandstadRail zijn kinderen welkom met een ticket van 1 cent.


Sinds de uitbraak van de coronacrisis is het aantal reizigers sterk gedaald.HTM wil met deze Meivakantie Kinderkaart ouders en grootouders stimuleren om tijdens het dagje uit met (klein)kinderen te kiezen voor het OV.

De Meivakantie Kinderkaart is verkrijgbaar vanaf zaterdag 23 april tot en met zondag 8 mei en alleen te koop via de HTM Ticket app. Inchecken is niet nodig maar de kinderkaart moet bij controle wel worden getoond. De Meivakantie Kinderkaart is alleen geldig bij begeleiding door een betalende volwassene.

 

 Ook gratis kinderkaartjes in de bus

Ook bij EBS reizen kinderen vanaf zaterdag 23 april tot en met zondag 8 mei gratis. Heel handig en voordelig voor gezinnen die in de meivakantie een dagje naar de dierentuin of het zwembad willen.
Dierentuinen, zwembaden, musea en andere leuke activiteiten zijn weer geopend en kunnen weer bezocht worden. Om dat te vieren kunnen kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassene van 23 april tot en met 8 mei gratis reizen met de bussen van EBS.
Deze actie geldt in alle gebieden waar EBS rijdt. De gratis kinderkaartjes zijn te koop bij de buschauffeur in de bussen van EBS en zijn geldig onder begeleiding van een volwassene met een geldig vervoerbewijs.  

Alle informatie en voorwaarden zijn te vinden op www.htm.nl/meivakantie 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-