hetgoed

Wethouder Margreet van Driel (links) overhandigt herbruikbare spullen aan Het Goed

Kringloopwarenhuis Het Goed opent officieel 19 mei de deuren van haar 31e vestiging aan de Edisonstraat 104 in Zoetermeer. Het Goed neemt samen met Ecoware zijn intrek in het voormalige Impalapand, dat al lange tijd leeg staat.

Op dinsdag 19 april schonk wethouder Margreet van Driel de eerste herbruikbare spullen aan het team van Het Goed. Zij geeft daarmee de inwoners van Zoetermeer het goede voorbeeld om ook hun herbruikbare spullen een tweede leven te geven.

 Inwoners uit Zoetermeer kunnen vanaf nu vijf dagen per week hun herbruikbare spullen schenken aan Het Goed. Dat kan gaan om bijvoorbeeld meubels, boeken, kleding, maar ook curiosa. Het aanbieden van herbruikbare spullen draagt sterk bij aan het verminderen van de afvalberg en is dus goed voor het milieu.

 

Officiƫle opening 19 mei

Het nieuwe kringloopwarenhuis wordt op donderdag 19 mei om 10.00 feestelijk geopend. Kringloopliefhebbers uit de regio zijn dan van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel.
Het kringloopwarenhuis belooft een frisse, eigentijdse, overzichtelijke en inspirerende winkel te worden. Het nodigt mensen uit om op ontdekkingstocht te gaan naar bijzondere, unieke spullen.

 

Het Goed en De Omkeer

Het nieuwe kringloopwarenhuis is een initiatief van De Omkeer, waarbij Het Goed samen met EcoWare, Teamwerk en werkbedrijf De Binnenbaan werkt aan een inclusief en circulair Zoetermeer. Gezamenlijk bieden zij waardevolle leer- en werkplekken aan voor werkzoekenden en cliƫnten uit de zorg.

 

Spullen een tweede leven geven

Inwoners van Zoetermeer die herbruikbare spullen graag een tweede leven geven, kunnen deze spullen bij Het Goed inleveren. Dit kan de komende weken op maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00. Het adres is: Edisonstraat 104 te Zoetermeer.
Ophalen kan ook, een afspraak kan worden gemaakt op (079) 303 02 60.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-