IMGL9904
De voorstellingen van ‘Robin Hood: Zo Vrij als een Vogel’ op het Picasso Lyceum zijn een daverend succes geworden, behaald door leerlingen zowel op als achter het podium. Ondanks diverse tegenslagen en veel onzekerheid, kon de hele cast en crew trots zijn op het bereikte resultaat.


Het schooltoneelteam is dan ook enorm trots op de shows die de casts samen met het techniek team hebben neergezet. De spelers hebben ontzettend veel complimenten gehad over hoe indrukwekkend zij bezig waren met het vertolken van de rollen, hoeveel plezier zij daarbij uitstraalden en hoeveel het publiek van hen heeft genoten. Maar ook de crew heeft ontzettend hard gewerkt om zo’n prachtige voorstelling neer te zetten.
Het hele proces naar de voorstellingen toe zat vol onzekerheid en vertraging door de pandemie, van lange repetities tot het verplaatsen van de technische doorlopen aan toe. De leerlingen hebben volgehouden, doorgezet en – eindstand – geweldige shows opgevoerd!


Band tot ná schooltijd

Bij het organiseren en mogelijk maken van het schooltoneel zetten zich ook altijd veel oud-leerlingen in, die eigenlijk al (lang of kort) van school af zijn. Dit laat voor het Picasso ook zien hoe belangrijk het schooltoneel is. Naast dat het schooltoneel leerlingen de kans biedt om creatief bezig te zijn op het toneel en toneel te spelen, zich te presenteren, creëert het ook een fantastische ervaring voor de leerlingen, van alle niveaus en leerjaren. Wat maakt dat oud-leerlingen terug blijven komen en willen helpen, is de door hen ervaren gezelligheid en plezier van het met elkaar samenwerken tijdens een productie. Het schooltoneel smeedt echt een band, die reikt tot zelfs na de middelbare schooltijd.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-