Het is weer zover een hele week speelplezier. Van 2 tot en met 8 mei 2022 wordt de Arena van Silverdome omgetoverd tot een waar Spring Spektakel Festival. Elke dag springen, klauteren, dansen en  natuurlijk lekker eten en drinken in SilverDome Zoetermeer.

Spring Spektakel Festival 1Dit jaar wordt er weer plaats geboden aan  ruim 4900m2 speelplezier en tientallen springkussens. Doordeweeks is het festival geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en in het weekend van 7 – 8 mei van 12.00 uur tot 20.30 uur, uitgebreid met  foodtrucks. Het Spring Spektakel is een initiatief in samenwerking met Gaaf Verhuur en SilverDome en het  grootste indoor springkussen evenement dat wordt gehouden in Zuid-Holland. Dit jaar is de derde  indoor editie bij SilverDome Zoetermeer.  

Onbezorgd genieten 

Het doel is vermaak voor alle kinderen van 1 tot en met 12 jaar én onbezorgd genieten voor de  ouders/verzorgers. Kinderen kunnen zich tijdens dit festival uitleven en vermaken op allerlei soorten  springtoestellen. Naast het springen kan je ook terecht bij de schminkkraam en tussendoor een  heleboel lekkers halen bij de snoepwinkel. Voor de ouders zal er in het weekend een gezellige draai  aan het festival worden gegeven en zullen enkele springkussens vervangen worden door gezellige  foodtrucks. 

De tickets voor kinderen van 1 t/m jaar 12 zijn voor slechts €7,50 verkrijgbaar en per volwassene/begeleider betaalt men €4,50. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis entree. Tickets zijn  online te bestellen of aan de deur verkrijgbaar. 

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-