fascinating groove bandIn de reeks concerten van Fascinating Jazz treedt zondagmiddag 1 mei The Fascinating Groove Band op. De band, waarin organisator van de concerten Gerhard ten Hoopen zelf ook mee speelt, was al eerder te zien op het jaarlijks festival Culinair Zoetermeer.

Gerhard ten Hoopen presenteert doorgaans zelf de concerten van Fascinating Jazz en vond het in eerste instantie niet passend om dan ook zelf op het podium te staan. Maar toen vele bezoekers hem benaderden met het verzoek tóch op te treden is hij gezwicht. Teamlid André Huf zal voor deze gelegenheid de presentatie op zich nemen.
The Fascinating Groove Band speelt lekker in het gehoor liggende jazz stukken, die u ongetwijfeld wel zult herkennen, maar misschien al enige tijd niet meer hebt gehoord.

 

The Fascinating Groove Band wordt vocaal ondersteund door vocaliste Jane Goulding (inmiddels landelijk doorgedrongen), de zeer getalenteerde pianist Pieter van Santen, Ruud Peper - trompet, Jacco van Santen - altsax, Hans Mielatz - gitaar, Gerhard ten Hoopen - contrabas en Dolf Helge - drums.

 

Aanvang: 15:00 uur (zaal open om 14:30 uur) de toegang bedraagt € 15,00 p.p.

Reserveren voor dit concert is mogelijk via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch naar 079 3316177 (b.g.g. graag inspreken)

Het laatste concert van dit seizoen is op zondag 5 juni - met het Katelijne van Otterloo Jazz 4-tet.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-