MantelzorgVanaf deze maand is het weer mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen. In 2022 bestaat de waardering van de gemeente Zoetermeer opnieuw uit een éénmalige financiële waardering van €200.

Via het registratieformulier op de website van Mantelzorg Centraal, www.zoetermeer.mantelzorgcentraal.nl  kun je je registeren als mantelzorger en je aanmelden voor de waardering. Je komt hiervoor in aanmerking wanneer je:

- Onbetaald zorgt voor een ziek of gehandicapt familielid, vriend of buur die in Zoetermeer woont;

- Intensieve zorg verleent (meer dan 8 uur per week) voor langere tijd (meer dan drie maanden);

- 18 jaar of ouder bent.

Let op! De mantelzorgwaardering is aan te vragen vanaf 4 april tot en met 10 november 2022, de dag dat de landelijke Dag van de Mantelzorg wordt gevierd. Per mantelzorger wordt maximaal één waardering uitgegeven.

Na de registratie

Zodra je aanvraag verstuurd is, ontvang je een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Niet gezien of ontvangen? Het kan zijn dat de bevestiging in je ongewenste e-mail terecht komt. Na registratie ontvang je 3 maal per jaar het magazine voor mantelzorgers met actuele landelijke en gemeentelijke informatie over mantelzorg.

Hulp of vragen?

Voor hulp bij het aanvragen van de waardering kun je terecht op het inloopspreekuur op donderdagmiddag van 15.00-16.00 uur bij inZet Noordhove & Seghwaert op de Petuniatuin 7A.

Alleen hulp nodig bij het invullen van het formulier via internet? Loop dan even binnen bij een inZet- locatie in je wijk.

Een afspraak maken met één van de coördinatoren mantelzorg kan ook. Dat kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer informatie is te vinden op www.zoetermeer.mantelzorgcentraal.nl 

-advertenties-

-goede doel-