Rolstoelvierdaagse2019 Nog een maandje en dan gaat het weer gebeuren: de jaarlijkse rolstoelvierdaagse start vanaf 16 mei 2022. En er valt iets te vieren, want het is alweer het 15e jubileum van dit onvergetelijke evenement.

Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 16 t/m donderdag 19 mei 2022. Iedereen die afhankelijk is van een rolstoel voor langere afstanden kan meedoen. Er zijn verschillende startpunten bij o.a. diverse WelThuis-locaties in Zoetermeer.

Om ook dit jaar weer een succes te maken van de rolstoelvierdaagse worden nog vrijwilligers voor één of meerdere dagen gezocht om deelnemers met hun rolstoel te duwen én begeleiders die kunnen helpen met het verkeer.

Meedoen is dit keer gratis

Bent u slecht ter been of afhankelijk van een rollator of rolstoel? Dan bent u van harte welkom om mee te gaan. Eventueel kan worden gezorgd voor een leenrolstoel en/of een vrijwilliger die uw rolstoel duwt. Deelname is dit jaar gratis!

Maandag t/m woensdag wordt rond 14:00 uur vertrokken vanaf verschillende locaties voor een route van ongeveer 2,5 tot 5 kilometer. Op donderdag, de laatste dag, wordt wat later gewandeld, van 17.30-18.00 uur en vindt daarna een ontmoeting plaats met de burgemeester in het Stadshart. Daarna wordt aansluitend nog een klein feestje op de locatie gevierd, uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.

Geef jij een duwtje?

Om dit prachtige evenement mogelijk te maken worden enthousiaste vrijwilligers gezocht, die op één of meerdere dagen willen helpen. Voor consumpties, medailles en goede wandelroutes wordt gezorgd, jij zorgt voor duwkracht en aandacht!

Tevens is er nog behoefte aan mensen die kunnen helpen om de groepen te begeleiden met betrekking tot het verkeer. Bel of mail met Sandra van der Geer op T. 06 42 252 613 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.paletwelzijn.nl/rolstoelvierdaagse voor nadere informatie, aanmelden, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens.

Organisatie en deelnemers

De Zoetermeerse Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn samen met WelThuis, de gemeente Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en is mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van St. RCOAK, St. Maagdenhuis, Fonds 1818, Stichting Theia, Fonds Sluyterman van Loo en Magisch Zoetermeer. Daarnaast zijn er nog lokale sponsoren die in de diverse wijken het een en ander verzorgen voor deelnemers. Deelnemers zijn afkomstig vanuit verzorgingshuizen, verpleeghuizen en dienstencentra in de wijken.

 

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-