Pelgrimage 1024x683Een pelgrimage is van oudsher de manier om eens een aantal zaken in je leven op een rijtje te zetten, of opnieuw de zin van je leven te ontdekken. In Zoetermeer wordt in mei vier dagen een pelgrimage gehouden door te wandelen of fietsen.


Een pelgrimage kan verdiepend zijn en kan je dichter bij het ‘geheim’ van het leven brengen. Hoe bewust leef je eigenlijk? Welke dingen zijn belangrijk voor jou? Daarnaast is pelgrimeren ook een ‘stil’ worden. Het ontdekken van die stilte in jezelf kan een ware verademing zijn in de drukte van je bestaan. Een pelgrimstocht kan een ommekeer in je leven worden.

De pelgrimage wordt georganiseerd door De Pelgrim, vanuit de Pelgrimskerk. Ook in 2020 en 2021 was zo’n pelgrimage voorbereid maar vanwege de coronapandemie konden die geen doorgang vinden. Toen ging iedereen op zijn of haar eigen gekozen route rondom Zoetermeer wandelen of fietsen. Dit jaar kan er weer wel samen gestart worden voor de tochten.

De pelgrimage start op donderdag 26 mei en duurt tot en met zondag 29 mei.
Vier dagen wandelen, gemiddeld 25 km per dag. Of fietsen voor hen, waarvoor het wandelen te belastend is, max. 60 km per dag. En wil je wandelen, maar is dagelijks 25 km te lang, vertrek dan later en kom samen met de groep aan.

Info en opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , t: 06 2497 5092

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-