Dutch Innovation Factory 1Stichting Kennisnet verhuist medio 2022 naar het Dutch Innovation Park in Zoetermeer. Kennisnet, als dé publieke dienstverlener van het ICT- fundament voor scholen en instellingen, sluit zich hiermee aan bij de campus voor toegepaste innovatie en ICT.

Deze campus is de plek waar een community van onderzoekers, onderwijs en ondernemers samen werkt aan innovaties voor de maatschappij. Larissa Zegveld, algemeen directeur: “Wat ons zeer aanspreekt in het Dutch Innovation Park is de synergie tussen werken en leren; de combinatie innovatieve ICT-bedrijven en ICT- studenten van de Haagse Hogeschool en mbo Rijnland. Ons nieuwe kantoor zal een ontmoetingsplaats zijn om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, een plek om samen te werken en uiteraard ook een representatieve plek voor conferenties en ontmoetingen met stakeholders.”

“In Zoetermeer staat IT-onderwijs en toegepaste innovatie hoog in het vaandel”, vult onderwijswethouder Jan Iedema aan. “En wat is een geschiktere locatie voor een organisatie die scholen verder helpt met het inzetten van ICT dan de Dutch Innovation Factory?”

Kennisnet betrekt een vleugel in de Dutch Innovation Factory die momenteel wordt verbouwd tot een moderne en hybride hoofdvestiging voor zo’n 100 medewerkers. De indeling faciliteert het hybride werken: (samen)werken tussen collega’s die op afstand (online) werken en collega’s die fysiek op kantoor zijn.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-