Bibliotheek ForumBeleef de 87e editie van de Boekenweek van 9 tot en met 18 april in onze bibliotheek. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal. Dit jaar is het thema ‘Eerste liefde’.

Ook bibliotheek Forum Zoetermeer staat in het teken van de Boekenweek en organiseert verschillende activiteiten rondom dit thema.

Het thema ’Eerste liefde’

We hebben er vast allemaal herinneringen aan, die allereerste liefde. Er ging een wereld voor je open vol spanning en euforie, maar ook vol onzekerheid en verdriet. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers. En waar vind je meer dichters en de schrijvers dan in de bibliotheek? Kom naar het Forum en leen een boek van één van jouw favorieten.

Activiteiten

Ook brengt de Bibliotheek een eigen ode aan het Boekenweek-thema ‘Eerste liefde’ door verschillende activiteiten te organiseren.

roos schlikkerTalkshow Boek&Meer met Roos Schlikker: Roos Schlikker over haar boek “Van achter het behang tot over je oren”, Linda en Wie is de Mol. Zondag 10 april, van 15.00 - 16.30 uur. Voor leden gratis, wel even reserveren.

Buurttafel Wijkbibliotheek Rokkeveen: praat mee over jouw eerste liefde. Dinsdag 12 april, van 10.30 – 12.00. Kom gezellig langs, reserveren is niet nodig.

Peuter voorlezen: over familie. Woensdag 13 april van 10.30 – 11.00 uur. Kom met uw peuter gezellig langs, reserveren is niet nodig.

Schrijfcafé: schrijven over je eerste liefde. Woensdag 20 april 9.45 – 12.15 uur. Reserveer uw plekje.

Rainbow Café: het Rainbow Café is de plek vóór LHBTIQ+ dóór LHBTIQ+. Er komt een gastspreker vertellen over het thema ‘Eerste Liefde’. Vrijdag 22 april, 19.30 – 21.30 uur. Kom gezellig langs, reserveren is niet nodig.

Meer informatie? Neem contact met ons op via www.bibliotheek-zoetermeer.nl  of kom langs bij de klantenservicebalie.

Foto: Roos Schlikker. Foto: Bibliotheek Forum, Otto van den Toorn

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-