Froukje 1 Tjerk MuilwijkHet Bevrijdingsfestival zal dit jaar kleiner zijn, met vooral lokaal bekende artiesten, maar heeft toch een grote naam op de line up staan: Froukje. Froukje is een van de meest gestreamde Nederlandse artiesten tijdens de pandemie. Zij zal een exclusief concert geven in Poppodium de Boerderij.


Haar single Ik Wil Dansen werd de 3voor12 Song van het Jaar 2021. Daarnaast heeft ze een 3FM Award, een BUMA NL Award en een ESNS Kickstart award in ontvangst mogen nemen. Ook zal er een voorprogramma zijn, dit wordt verzorgd door zangeres Hiwot. Deze soulvolle zangeres met een liefde voor gospel en pop wil een boodschap overbrengen van hoop, blijdschap en liefde. Hiwot komt uit Ethiopiƫ en is als kind naar Nederland gekomen.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid zal een reservering nodig zijn, je betaalt hiervoor geen kosten. De reservering start aanstaande zaterdag 2 april om 10.00 uur via de website van Poppodium de Boerderij. Zorg dat je er snel bij bent, want de verwachting van de organisatie is dat dit exclusieve concert van Froukje snel uitverkocht zal raken.

BEVRIJDINGSFESTIVAL ZOETERMEER
Froukje in Poppodium de Boerderij
Donderdag 5 mei 2022
Aanvang: 20.30 uur
Reserveren: www.poppodiumboerderij.nl/programma/froukje/

Foto door: Tjerk Muilwijk

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-