Dit weekend staan er weer leuke optredens gepland bij JJ Music House in het Van Tuyllpark. Op zaterdag 2 april zijn er dampende discostampers en vette soulkrakers, op zondag pure country muziek.

Sneaky G - Keep up the good disco & soul!

 Wie een avondje dampende discostampers en vette soulkrakers wil beleven is zaterdagavond bij JJ Music House aan het juiste adres. De 10-koppige band Sneaky G barst van de energie en spettert van het podium. De band heeft alles: een funky blazerssectie, charmante zangeressen en een zanger met een ruige strot. Aanvang van deze disco & soul avond is 20.30 uur, entree 10,-.

 

Leaving for NashvilleLeaving for Nashville

Hoe klonken ze écht? De countrynummers van artiesten als Johnny Cash, Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Buck Owens en George Jones. De muzikanten van het Haagse Leaving for Nashville laten het horen. Met authentieke bezetting gaan ze zondagmiddag terug naar de muzikale oorsprong. Naar Nashville, de bakermat van de countrymuziek. Ben jij een country liefhebber? Wees er dan bij aanstaande zondagmiddag vanaf 15.00 uur, entree € 7,- .

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-