Na twee jaar geen grote optredens, snakken de 30 leden van harmonieorkest Zoetermeer naar weer een concert geven. Zozeer dat dit jubilerende orkest besloten heeft om het jaarlijkse concert te verplaatsen van november naar april.

Jurgen van Groningen Schinkel Dirigent harmonieorkest ZoetermeerDit is voor het orkest de eerste officiële activiteit in het kader van het 65 jarig bestaan van muziekvereniging Harpe Davids. Het voornemen is om vanaf nu tot het einde van het jaar elke maand een evenement te organiseren, van een play inn in mei, zomerconcerten in de buitenlucht tot een kerstconcert in december.

Op 9 april is het eerste concert. Het orkest treedt om 20.00 uur op in 'De Wijngaard' (Moeder Teresasingel 100 in Rokkeveen) en gaat nu het weer kan muzikaal op reis. Onder leiding van dirigent Jurgen van Groningen Schinkel gaat 'The journey through America' van het temperamentvolle zuiden, langs Oregon naar het New York van Frank Sinitra en natuurlijk mag ook de wondere wereld van Disney niet ontbreken.

Voor meer informatie over het optreden, kaartverkoop en het orkest kunt u terecht op www.harmonieorkestzoetermeer.nl. Een kaartje is gratis voor mensen met de Oekraïense nationaliteit, voor overige belangstellenden kost een kaartje tien euro per persoon (inclusief koffie).

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-