image0Het idee om gezamenlijk een vrouwenmiddag te organiseren is van een plan nu echt werkelijkheid geworden. De middag Boost your Glow wordt georganiseerd door Els, Natalie en Dominique en gaat plaatsvinden op 14 mei, op de Eigen Wij. De middag wordt een combinatie van sport, ontspanning en verzorging.

Het idee voor de sportieve en informatieve middag kwam van Els. Zij wilde de middag graag organiseren omdat zij merkte in haar praktijk dat vrouwen behoefte hadden om niet alleen goed voor hun huid te zorgen, maar een totaalplaatje zochten.
Els: ”Vrouwen vergeten vaak tijd voor zichzelf te maken. Nu de coronamaatregelen er niet meer zijn, is het weer tijd voor iets leuks. Die twee dingen gecombineerd leidden tot deze middag."

Met visie op één lijn

Els en Dominique doen beide aan bootcampen bij Natalie en organiseren apart van elkaar activiteiten met hun eigen onderneming op de Eigen Wij. Natalie: “Els en ik hebben jarenlang in dezelfde straat gewoond met slechts enkele huizen tussen die van ons. In het verleden hebben we regelmatig gesproken over ondernemen en onze bedrijven. Dat we nu deze middag gaan organiseren vanuit onze ondernemingen vond ik een leuk idee. Tijdens het brainstormen en plannen bedacht ik mij dat Dominique een goede toevoeging zou zijn. We hebben een goede klik met zijn drieën en zitten met onze visie op één lijn.”

Tijd voor jezelf

De middag bestaat uit een actieve bootcamp les, een relaxte Hatha Yoga les en een informatieve workshop over de huidverzorging. De hele middag door kun je genieten van gezonde hapjes, kruidenthee en smoothies. Iedereen krijgt voor het einde van de dag een korte gezichtsbehandeling met een scrub en gezichtsmasker. En de deelneemsters krijgen een leuke goodiebag mee naar huis. De middag wordt georganiseerd op de Eigen Wij aan de Voorweg. De combinatie van de boerderij als binnenlocatie en het grote buitenterrein is ideaal voor de bootcamp en yoga sessie. De middag is geschikt voor vrouwen die graag kennis willen maken met het aanbod of gewoon even tijd voor zichzelf willen maken en in zichzelf willen investeren. De sport onderdelen worden dan ook aangepast naar eenieder zijn kunnen.

 

Alle drie de dames hebben een eigen onderneming en vakgebied.
Natalie Ruis van Bodystrong bootcamp
Zij geeft naast de bootcamps ook 6 weekse back on track programma’s. Dit zijn programma’s om op een gezonde manier leefstijl aan te passen en doelen na te streven. Ik begeleid iedereen persoonlijk en kan zo de bootcamp naar elk niveau aanpassen.
Dominique Tas van Yoga jij Natuurlijk
"Buiten zijn, ontspannen en met passie het leven vieren. Dat is waar ik voor sta. Verbinden met anderen en met de natuur om mij heen is waar ik zingeving uit haal. In mijn yogalessen is dat wat centraal staat."
Els van der Kleij van huidstudio Bloos
Mijn passie is de huid en gezonde voeding. In mijn huidstudio Bloos begeleid ik vrouwen met haar gewenste huidverbetering d.m.v natuurlijke huidverzorgingsproducten en gezonde voeding. Mijn motto is ‘Elke vrouw verdient een Stralende huid en Krachtige gezondheid’.

Wil je deelnemen aan de Boost your Glow vrouwenmiddag die start om 13.00 en eindigt om 17:00 of hem wellicht cadeau doen aan iemand voor moederdag, neem een kijkje op: www.bodystrong.nl/2022/03/15/retreat-middag-voor-vrouwen-14-mei/

Schermafbeelding 2022 03 29 om 13.49.24Els van der Kleij Schermafbeelding 2022 03 29 om 13.49.33Dominique Tas Schermafbeelding 2022 03 29 om 13.49.55Natalie Ruis

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-