20190119 4343Nu corona een beetje uit het zicht is kunnen de uitgestelde kerstlunches van Magisch Zoetermeer – Goede Doelen eindelijk plaatsvinden. Op maandag 16 mei en woensdag 18 mei zullen er lunches op diverse locaties in Zoetermeer worden georganiseerd.

magisch ZoetermeerOp dit moment zijn er nog een aantal plekken beschikbaar voor ouderen die het gezellig vinden om de deur eens uit te gaan en graag andere leeftijdsgenoten willen leren kennen. U kunt zich opgeven voor een lunch bij Eva Jonker voor 1 april via telefoonnummer 06-21182053. Voorwaarde is wel dat u zelf vervoer moet regelen om naar de locatie te gaan.

Ook kunt u nog inschrijven voor het bijwonen van de leuke theatervoorstelling Aan de keukentafel op dinsdag 17 mei in het CKC, Leidsewallen 80. Tijdstip 14:00 uur. Ook hier geldt dat u voor eigen vervoer moet zorgen. Het organisatieteam van Magisch Zoetermeer wacht op uw telefoontje en hoopt u een gezellige middag te kunnen bezorgen.

Foto: Magisch Zoetermeer lunch in het Forum, januari 2019

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-