Comedy079 organiseert op 8 april 2022 vanaf 20.00 uur een stand-upcomedy in JJ Music House in Zoetermeer. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor onontdekt comedytalent of voor diegenen die het gewoon leuk vinden om het een keer zonder al te veel poespas te ervaren wordt een Open Mic georganiseerd.

comedy079 1

Vrijdag 8 april 2022 vanaf 20.00 uur opent JJ Music House haar deuren voor een avond vol humor en plezier. Comedy 079 is nieuw in Zoetermeer, maar de eerste aanmeldingen en enthousiaste reacties stroomden al binnen.  Met een line-up van maar liefst 8 comedians wordt verwacht dat de lach nog lang zal nagalmen in Zoetermeer en ver daarbuiten. Je kans gemist? Maak je geen zorgen en houd Instagram @comedyzoetermeer in de gaten en blijf op de hoogte.

Meer informatie en kaartverkoop

Mis het niet en bestel nu online je kaarten á slechts € 7,- per stuk voor een avond vol gezelligheid. Ga voor kaarten en meer informatie over de line up naar jjmusichouse.nl/events/comedy079 en volg Comedy079 op Instagram via @comedyzoetermeer.

 JJ Music House is te vinden in Zoetermeer aan de Van der Hagenstraat 34a.

-advertenties-

-goede doel-