HA6Onze Columniste Dorien Luijten die maandelijks op pad gaat met haar koter is naast de kinderactiviteit ook alleen op pad geweest. Zij heeft een moeder/vrouwenworkshop bezocht georganiseerd bij het Happiness Atelier. In deze column neemt zij ons mee in haar ervaring.

Samen met mijn vriendin ben ik naar de eerste sessie geweest van deze workshop. De workshop heette: “De Godin in Mij”. De workshop begon met een meditatie/visualisatie wat heel erg welkom was in deze drukke periode. Het was moeilijk om weer uit de meditatie te ontwaken.

Sanne spreekt heel prettig en daardoor wordt je meegevoerd in het verhaal wat zij vertelt. Aansluitend deden we een schrijfopdracht en hoewel ik best makkelijk een verhaal schrijf was het schrijven tot de muziek afgelopen was best een uitdaging. Als je denkt dat je verhaal klaar is, maar de muziek nog niet is afgelopen, schrijf je door. Het is natuurlijk wel gelukt hoor, ik heb altijd meer te vertellen dan ik van tevoren denk. Er lagen kaarten op de tafel die we nog niet om mochten draaien tot we de uiteindelijke opdracht gingen doen. Op mijn kaart stond 'Progress' en naar aanleiding hiervan mochten we gaan schilderen. Ik had zelf een heel duidelijk beeld vanuit de visualisatie en dat wilde ik gaan schilderen. Ik ben geen kunstenaar, maar het is gelukt.                                                                                                                                                                                                  

De Moeder/Vrouwenworkshops vinden elke tweede dinsdagavond van de maand plaats.HA5
12 april: Schilderen vanuit gevoel (Schilderen)
10 mei: Godin in mij (Mixed media/Boetseren)
14 juni: Dromen (Collage maken)

Voor de Moeder/Vrouwenworkshops van twee uur, inclusief alle materialen, betaal je € 24,95 per persoon. Er is plaats voor maximaal acht Moeders/Vrouwen.

 Het Atelier vindt je op: Eigen Wij, Voorweg 112

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-