Schermafbeelding 2022 03 22 om 09.37.37Met nog minder dan twee weken te gaan weet Timeless events het zeker. De nacht van de Hollandse sterren mag eindelijk hun 10-jarig bestaan vieren. Na twee jaar is de muziekavond het eerste grote event dat zonder maatregelen gaat plaatsvinden in Zoetermeer.

Het muziekfeest dat al 10 jaar wordt georganiseerd in het Silverdome opent haar deuren op 2 april. Met een sterke line-up waaronder Mart Hoogkamer, bekend van ‘Zwemmen in bacardi lemon, Jeroen van de Boom en John West wil Timeless het Silverdome oranje kleuren.

“Het is weer tijd voor een feestje en dat merken we aan alle positieve reacties en de kaartverkoop. Dat we eindelijk ons jubileum mogen vieren als 1ste event zonder maatregels in onze eigen stad voelt als een cadeautje”, vertelt Raymon Kuipers van Timeless events.

Het is dit jaar alweer de 10de editie van het event dat jaarlijks veel liefhebbers van het Nederlandse lied samen brengt. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer een hoop bezoekers die gecombineerd met de een sterke line-up tot een waar feest gaan zorgen. Voor één avond en nacht wordt Silverdome weer omgetoverd tot de gezelligste en grootste kroeg van de regio.

Als mediapartner van het 1ste uur mag Zoetermeer Actief kaarten weggeven voor de Nacht van de Hollandse sterren. Hou onze socials in de gaten Facebook en Instagram.

Hollandse sterren is op zaterdagavond 2 april.
De deuren gaan open om 19:00 en de avond duurt tot 02:15.
Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.denachtvandehollandsesterren.nl/tickets
Inmiddels is al 93% van de kaarten verkocht.
Meer info vindt je op Event

Schermafbeelding 2022 03 22 om 09.50.21 Schermafbeelding 2022 03 22 om 09.50.03


-advertenties-

-goede doel-