THALIA theaterkaart2022Toneelvereniging Thalia speelt ‘Hallo! Is daar iemand?’, onder regie van Rob Eichholtz. Een hilarische misdaadkomedie geschreven door Ian Hornby. Fans van Agatha Christie zullen een sterk gevoel van herkenning niet kunnen onderdrukken.


In het landhuis Squire Mansion is schrijfster Lady Amelia samen met haar huisvriend Freddy op zoek naar een plot voor haar nieuwe thriller. Haar echtgenoot, Sir Malcolm, probeert de dag door te komen met als hoofdactiviteiten: het nuttigen van alcohol en daarvan uitrusten. Deze rust wordt verstoord als de heer Vic Tim op bezoek komt en direct daarna door een onbekende wordt neergeschoten. Wat nu? Er moet door de aanwezigen niet alleen nagedacht worden over waar het lijk van Vic Tim verstopt zou kunnen worden maar ook over wie de onbekende dader zou kunnen zijn.

Butler Smalls en het dienstmeisje Mabel doen hun uiterste best om de familie bij deze lastige situatie te assisteren. Als de politie met drie man sterk arriveert speelt iedereen mooi weer en staat vooral Sir Malcolm vooraan om de mooie agente Nunnall te helpen bij het onderzoek. Terwijl de politie druk bezig is om de moord op te lossen valt er een tweede slachtoffer. Wie loopt er nog meer gevaar? En wat heeft het publiek met deze zaak te maken? Speelt iedereen wel de juiste rol? Gelukkig arriveert Miss Marbles juist op tijd om de zaak op te lossen. De onverwachte dader wordt gevonden, of toch niet…? Wacht… Wat…?

De voorstelling is te zien in het Stadstheater op 1 en 2 april aanstaande. Kaarten zijn te reserveren via www.stadstheater.nl.

-advertenties-

-goede doel-